Удвох на одному мотоциклі. У соцмережах показали один із найбезглуздіших штурмів опорника ЗСУ — відео

У соцмережах показали відео з однією з найбезглуздіших спроб захопити опорник Сил оборони, на штурм якого відправили всього один мотоцикл з двома російськими солдатами.

Читайте також: У РФ якутів-відмовників катують піснею Шамана «Я рускій» — відео

Крім видовищної картинки, на ньому також можна почути коментарі самих загарбників, які стежили за цим безумством за допомогою розвідувального безпілотника.

Судячи з оприлюднених кадрів, окупанти планували увірватися на швидкості просто на позиції українських захисників, однак доїхати до них так і не встигли, оскільки відразу ж були зустрінуті шквальним вогнем.

Відео дня Читайте також:
Ефективність такого «захисту» видається доволі сумнівною (Фото:Скріншот відео t.me/ButusovPlus) ЗС РФ встановлюють «захисні екрани» від FPV-дронів вже й на мотоцикли — відео

Коли ж штурмовики впали на землю, а їхній мотоцикл загорівся, товариші по службі, які спостерігали за цим, вирішили підтримати їх дуже «слушною» порадою.

«Гранату кидай, бл*. Давайте! В опорник!», — порекомендував хтось із командування своїм зрешеченим кулями підлеглим, однак ті до нього чомусь не прислухалися.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі