Внаслідок нічних масованих ракетних ударів по Харкову частково зруйновано житловий багатоповерховий будинок. Загинули дві людини, ще 24 — постраждали, аварійно-пошукові роботи тривають, повідомляє ДСНС у п’ятницю, 31 травня.

Оновлено о 08:35. ДСНС повідомила, що під завалами частково зруйнованого будинку виявили тіло людини, кількість загиблих внаслідок нічного удару по Харкову зросла до чотирьох, 25 — постраждалих.

Відео дня

Мер Ігор Терехов уточнив, що під завалами можуть бути п’ятеро людей.

Олег Синегубов/Telegram Фото: Олег Синегубов/Telegram

За даними рятувальників, в житлову п’ятиповерхівку поцілила ракета. Конструкції з третього по п’ятий поверхи одного з його під'їздів зруйновано, виникла пожежа. Співробітники ДСНС врятували з будинку шестеро людей, у тому числі одну дитину.

ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини

У Нацполіції уточнили, що серед постраждалих є двоє дітей.

ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини

Окрім того, країна-агресор Росія поцілила по іншим об'єктам. Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що внаслідок влучання ракети в землю на території цивільного підприємства загинув чоловік. Ще одне влучання — у триповерхову адміністративну будівлю.

ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини

Усього ДСНС зафіксувала п’ять осередків пожеж за різними адресами у Харкові.

Ігор Терехов/Telegram Фото: Ігор Терехов/Telegram

Ракетні удари по Харкову 31 травня — що відомо

Вночі у Харкові лунали вибухи. Мер Ігор Терехов повідомив про влучання в район щільної забудови. Пізніше в ОВА уточнили, що ракета влучила у житловий будинок, під завалами можуть бути люди.

Глава ОВА Синєгубов розповів, що загинули три людини, серед поранених є медик, під час повторного обстрілу пошкоджено авто швидкої допомоги.

Редактор: Юлія Рябовіл Читати далі