Удень 23 травня Росія завдала серії масованих ударів по Харкову та містах Золочів і Люботин Харківської області. У Харкові четверо загиблих, ще кількох людей шукають, спалахнула велика пожежа. Загалом у трьох містах 14 постраждалих.

Загалом по Харкову та Харківському району було завдано щонайменше 15 ударів, повідомила місцева прокуратура та Олег Синєгубов, голова Харківської ОВА.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що в Харкові армія РФ атакувала транспортну інфраструктуру та підрозділ комунального підприємства, який займається життєзабезпеченням міста.

Відео дня

Внаслідок атаки у Харкові загинуло щонайменше четверо людей, відомо про сімох постраждалих. Найбільше загиблих та поранених — на приватному підприємстві Харкова, де травми отримали щонайменше шестеро людей. Кільох людей тут шукають, пошуки ускладнені великою пожежею. Синєгубов уточнив, що окупанти вдарили по цивільному підприємству, яке займається друком, а внаслідок удару горить паперовий цех.

У Люботині щонайменше п’ять постраждалих, ракети влучили в районі залізничного вокзалу.

У Золочеві принаймні двоє постраждалих внаслідок атаки.

За даними прокуратури, обстріл найімовірніше вівся з систем С-300.

NV стежить за наслідками ударів по Харкову і області.

Удари Росії по Харкові, Золочеву й Люботину 23 травня — що відомо

12:03 Кількість загиблих у Харкові зросла до 4 осіб, ще двох шукають

11:55 РФ завдала близько 15 ударів ракетами С-300, у Люботині влучання в районі залізничного вокзалу і вже 5 постраждалих

По Харкову і Харківському району росіяни вранці завдали близько 15 ударів, повідомив в ефірі марафону Суспільне. Студія речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко.

  • Росіяни били ракетами С-300
  • У Харкові влучання здебільшого по промисловій зоні. Внаслідок удару по підприємству, що виготовляє друковану продукцію, шестеро людей поранені, одна людина загинула і ще чотирьох продовжують шукати.
  • У Люботині ракети С-300 влучили в районі залізничного вокзалу.
  • За даними міського голови Люботина Леоніда Лазуренка, внаслідок двох ударів РФ по місту поранення дістали п’ятеро людей. У них уламкові поранення, стан — середньої тяжкості.

11:40 У Харкові вже двоє загиблих, кількість поранених зросла до семи

11:32 Загроза ударів у Харкові зберігається, повітряна тривога в місті і області триває з 05:27

11:28 На місці влучання у приватне підприємство горить паперовий цех, один загиблий, ще трьох людей шукають

Редактор: Інна Семенова Читати далі