У Харкові пролунали вибухи. Росіяни атакували виробниче підприємство

У суботу, 4 травня, у Харкові було чути вибухи. Мешканців попередили про ймовірні повторні пуски КАБів на місто. Про це написав мер Харкова Ігор Терехов.

Оновлено о 16:59 Кількість постраждалих внаслідок російської атаки збільшилася до чотирьох людей, повідомив голова Харківської ОДА. Поранень зазнали троє цивільних чоловіків та одна жінка.

Відео дня

Оновлено о 16:48 Синєгубов заявив, що внаслідок удару поранень зазнали троє цивільних людей.

Внаслідок «прильоту» виникла масштабна пожежа на виробничому підприємстві Індустріального району. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється.

Голова Харківської ОВА повідомив, що росіяни знову вдарили по цивільній інфраструктурі.

Атака на Харківщину 4 травня

Близько 15:15 окупанти завдали ударів КАБами по селу Черкаські Тишки Харківського району. Був приліт у приватний будинок. Постраждала 74-річна жінка, вона госпіталізована.

Крім того, близько 14:00 росіяни обстріляли з артилерії село Одноробівку. Внаслідок п’яти ударів там було пошкоджено два двоповерхові багатоквартирні будинки та один приватний будинок, постраждалих не було.

У ніч проти 4 травня росіяни атакували Україну шахедами та ракетами. Силами ППО було збито усі дрони, однак внаслідок удару на Дніпропетровщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, двоє людей отримали поранення. У Харкові також спалахнула велика пожежа, яку гасили понад п’ять годин. У місті постраждало чотири людини, серед яких одна дитина.

Редактор: Вікторія Горьова Читати далі