Протоієрей так званої РПЦ Артемій Владіміров стверджує, що ліквідовані в Україні російські загарбники почали воскресати.

Читайте також: Митрополит РПЦ порадив росіянці отруїти чоловіка миш’яком — відео

Свою історію про одного з таких зомбі, він розповів в ефірі пропагандистської програми «Бесіди з батюшкою», посилаючись при цьому на відверту брехню із соцмереж.

Відео дня Читайте також:
Деякі відмовники тортур Шаманом просто не витримують (Фото:Скриншот відео ABnewsReal/X) У РФ якутів-відмовників катують піснею Шамана «Я рускій» — відео

«На війні невіруючих немає. Скільки зараз чудових свідчень христової перемоги над смертю. Ось мені моя власна дружина багато надсилає військових свідчень, роликів. Буквально перед великим постом я подивився ролик про якогось китайця, який брав участь у „СВО“ (військова агресія РФ проти України). Дістав кулю у живіт, яка розірвала всі його нутрощі, від цього помер і воскрес. Йому явився святитель Лука Кримський, його зцілив повністю», — заявив Владіміров, анітрохи не соромлячись цієї відвертої маячні.

https://twitter.com/gozefinagold/status/1795574001634603459

А поки російський піп обіцяє кремлівському «гарматному м’ясу» воскресіння, інші пропагандисти обурюються, що громадяни РФ не хочуть помирати, та радять пораненим солдатам закінчувати життя самогубством.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі