Півзахисник національної збірної України та іспанської Жирони Віктор Циганков поділився думками про майбутнє Євро-2024.

«Я думаю тільки про команду, мене не цікавлять речі на індивідуальному рівні. Я збираюся представляти цілу країну разом зі своїми товаришами по команді.

Ми знаємо ситуацію, в якій перебуває наш народ. Нам потрібно дати йому трохи радості. Ми хочемо грати під нашим прапором, щоб нагадати, що в нашій країні щодня гинуть люди.

Відео дня

Треба йти крок за кроком, але треба подолати груповий етап. Це було б дуже добре. У нас хороша команда. Думаю, що ми здатні створити проблеми іншим великим командам", — сказав Циганков в інтерв'ю AS.

Читайте також: «Не варто недооцінювати суперників»: футболіст збірної України зробив заяву щодо виступу команди на Євро-2024

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи-2024 року візьмуть участь 24 збірні, поділені на шість груп. Команди, що посіли перші та другі місця, а також четверо найкращих із тих, хто посів треті місця, вийдуть в 1/8 фіналу.

Збірна України зіграє у групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною. 17 червня наша команда в першому турі на ЧЄ-2024 проведе матч проти збірної Румунії. Гра розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ми писали розклад усіх матчів, результати, таблиці.

Раніше повідомлялось, що фаворит у групі України оголосив склад на Євро-2024

Редактор: Олександр Волочан Читати далі