У ніч на 10 червня в тимчасово окупованому Криму пролунала серія вибухів. Попередньо, рух на Кримському мосту було зупинено.

За інформацією Telegram-каналу Кримський вітер, вибухи було чути в Євпаторії та Красноперекопську.

Також вибухи було чути в районі Джанкоя і в низці інших населених пунктів. Місцеві жителі повідомляють про ймовірну роботу російської ППО.

Відео дня

Також повідомляється, що рух на Кримському мосту було зупинено.

Російські пропагандисти заявляють, що Крим нібито був атакований ATACMS. Українська сторона поки не коментувала це.

8 червня в Криму також чули вибухи. Зокрема, в районі Балаклави і Севастополя. Маріонетка Кремля і так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що був нібито знищений морський дрон.

Читайте також:
Російські буксири проєкту 498 Сатурн в окупованому Севастополі, архівне фото (Фото:soviet-trawler.narod.ru) «Близнюк» українського Яни Капу. Що відомо про знищений біля берегів Криму російський буксир Сатурн та його роль

Раніше 7 червня міноборони країни-агресора РФ повідомило, що російська ППО нібито збила 28 українських БПЛА, 11 із них — над Кримом. Про те, скільки дронів було запущено, у міністерстві не уточнили.

6 червня ГУР Міноборони України повідомило про знищення біля берегів Криму російського рейдового буксира проекту 498 Сатурн. Морські дрони атакували буксир після проходження лінії загороджень.

Редактор: Євгеній Василенко Читати далі