Внаслідок обстрілу міста Балаклія Ізюмського району Харківської області вранці у суботу, 1 червня, поранено 12 людей, серед них — вагітна жінка та вісім дітей.

Оновлено 13:27. Начальник Балаклійської військадміністрації Віталій Карабанов сказав Суспільному, що повідомлення про вагітність 35-річної постраждалої не підтвердилося. У жінки забійна рана лівого ока, а також, можливо, перелом кісток тазу.

Відео дня

«Попередньо, прилетіла ракета Іскандер. Фахівці кажуть, що вона розірвалася за декілька метрів від будинку. Ударною хвилею його пошкодило, і сталося займання, бо він частково з дерев’яних конструкцій. Там мешкала родина: батько, мати та четверо дітей — і до них у гості вчора приїхала ще одна сім'я, теж із чотирма дітьми. Тому травмовані вісім дітей і четверо дорослих. У момент вибуху вони всі були в будинку», — сказав Карабанов.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини

Усього постраждали четверо дорослих та діти віком від 2 до 17 років, у всіх — стан середньої важкості, їх госпіталізували.

Читайте також: Удар по Харкову 31 травня: ДСНС вилучила з-під завалів ще одне тіло загиблої людини ДСНС Харківщини Фото: ДСНС Харківщини

Внаслідок ракетного удару виникла пожежа, додав очільник ОВА. За даними ДСНС, горіло два житлових будинки на площі 200 квадратних метрів.

Редактор: Юлія Рябовіл Читати далі