У Харківській області майже не залишилося безпечних місць через те, що армія РФ може завдавати нищівних ударів будь-коли. Про це в ефірі Свобода.Live у четвер, 23 травня, сказала речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал.

«Звичайно, Харків і Харківська область, на жаль, небезпечні й завжди під ризиком ударів, оскільки ми знаходимося за 30 кілометрів від лінії кордону з Російською Федерацією, від лінії фронту. У нас тривоги тривають по 16 годин», — сказала Шаповал.

Відео дня

Речниця ОВА додала, що вдень 23 травня окупанти обстріляли Харків ракетами С-300 з території Бєлгорода у РФ.

Читайте також:
Наслідки удару РФ по Харкову (Фото:Олег Синєгубов/Telegram) Кількість загиблих зросла до семи. Синєгубов показав наслідки удару РФ по Харкову — фото

Удень 23 травня Росія завдала масованих ударів по Харкову. У місті спалахнула серйозна пожежа після влучання по друкарні книжкового видавництва Vivat. Також у Харкові армія РФ атакувала транспортну інфраструктуру і підрозділ комунального підприємства, яке займається життєзабезпеченням міста.

Внаслідок російського удару загинуло семеро людей. Найбільше загиблих і поранених — у приватній друкарні Харкова, кількох співробітників якої російські ракети вбили на робочому місці.

Редактор: Христина Піцуряк Читати далі