Мережу зворушила історія маленького хлопчика Ярослава, який загубив у потязі Камʼянець-Подільський-Львів свого улюбленого іграшкового зайця.

Мама хлопчика, волонтерка Наталія Красота, розповіла, що це трапилося під час їхньої подорожі потягом № 140 Кам’янець-Подільський — Львів і її син дуже засмутився. Після цього Наталія звернулася до Укрзалізниці та опублікувала допис про загублену іграшку.

Відео дня

Через декілька днів жінка отримала посилку, в якій був іграшковий заєць та листівка.

«Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава і розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків — і поготів. Але всі зміни на краще. Тримай міцно тих, кого любиш!» — йшлося в листівці.

Natalia Krasota / Facebook Фото: Natalia Krasota / Facebook

Як повідомляє УП.Життя, сім'я родом із Запоріжжя, проте зараз проживає в Кам’янці-Подільському. Наталія займається волонтерством з 2014 року. Минулого року її чоловік загинув на війні.

На початку повномасштабної війни жінка виїхала з хлопчиком за кордон, де і почалась історія зайчика.

«Зайця нам подарували у Нідерландах. Потім він з нами переїхав до Швейцарії — можна сказати, покатався по Європі. Разом із зайцем ми повернулися до рідного Запоріжжя. Однак після березневої атаки по ДніпроГЕС переїхали до Кам’янця-Подільського», — розповіла Наталія.

Як написала жінка у соцмережі, вона рада, що зайчик загубився. Таким чином він «конвертувався в щось набагато більше і потужніше». Це однозначно вартувало того, впевнена Наталія.

Редактор: Вікторія Горьова Читати далі