Промоутер Ентоні Джошуа Едді Гірн заявив, що третій бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі після реваншу є малоймовірним.

Читайте також: Ледь не впав на канвас. Усик насмілився на небезпечний трюк перед боєм з Ф’юрі — відео

На думку Гірна, переможець поєдинку Усик — Ф’юрі має провести бій з переможцем протистояння між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа, на кону якого може стояти титул IBF.

Відео дня

— Я читав, що якщо Ф’юрі переможе у реванші, то їх чекає трилогія.

— Я так не думаю. Ми багато чули від Його Високоповажності [Туркі Аль аш-Шейха] про потенційний бій Ей Джея з переможцем бою Усик — Ф’юрі, якщо він переможе [Дюбуа] у вересні.

Читайте також:
Олександр Усик (Фото:Reuters/Andrew Couldridge) «Найвеличніший»: колишня жертва Усика розхвалив українського абсолютного чемпіона світу

Давайте чесно: якщо Ф’юрі переможе і стане абсолютним чемпіоном, ми просто повинні організувати його бій з Ей Джеєм. Ей Джей хоче отримати шанс побитись за абсолютне чемпіонство.

Він також не проти знову зустрітись з Усиком. Він програв йому два поєдинки і це важке завдання, але він відчуває, що зараз перебуває в кращій ситуації", — сказав Гірн в інтерв'ю talkSPORT Boxing.

Усик 18 травня переміг Тайсона Ф’юрі та став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Раніше відомий промоутер звернувся до Усика з важливим проханням.

Редактор: Орест Дида Читати далі