Кандидат у президенти США Дональд Трамп і мільярдер Ілон Маск обговорювали роль останнього як радника, якщо Трамп переможе на виборах, повідомляє The Wall Street Journal.

За словами людей, знайомих з переговорами, ця роль ще не повністю визначена і може взагалі не відбутися, але сторони обговорювали способи надання Маску офіційного внеску і впливу на політику в США.

Відео дня

За інформацією інших джерел видання, останнім часом Трамп і Маск встановили «дружні стосунки» і проводять телефонні розмови кілька разів на місяць.

Також Трамп нібито сказав Маску, що хоче знайти спосіб залучити його до активнішої участі, якщо він переможе в листопаді.

Читайте також: Домовився з нафтовиками. Дональд Трамп пообіцяв припинити продаж електромобілів

У матеріалі йдеться, що Маск давно дав зрозуміти, що хоче використати свій вплив в елітних ділових і технологічних колах, щоб допомогти Трампу здобути перемогу на виборах, заручившись підтримкою впливових союзників.

У березні Трамп і Маск провели закриту зустріч у Флориді. За інформацією The New York Times, Трамп прагне отримати великі грошові вливання для своєї перевиборчої кампанії.

Редактор: Євгеній Василенко Читати далі