Російський диктатор Володимир Путін міг мати домовленості з іншими країнами про те, що їхня відповідь на повномасштабне вторгнення в Україну буде обмеженою.

Таке припущення зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The New York Times, яке його пресслужба опублікувала у суботу, 25 травня.

За словами Зеленського, «адекватна» людина не може почати повномасштабну війну, і тому Путін або «неадекватний», або обговорював свої плани з іншими країнами.

Відео дня Читайте також: Блінкен закликає Байдена зняти заборону для України на удари по території Росії — NYT Читайте також:
На передньому плані — повнорозмірна модель ракети ATACMS на виставковому стенді, архівне фото (Фото:Lockheed Martin / armyrecognition.com) Зробити в РФ «буферну зону». Чи дозволять США бити своєю зброєю по території Росії, куди саме і коли це відбудеться — аналіз NV

«Він неадекватний або він знав, що йому за це нічого не буде, а значить, були ті чи інші діалоги з іншими країнами. Про це я навіть не хочу думати, бо тоді це не партнерство, а гра за спиною і повна зрада», — сказав Зеленський.

Український президент все ж відкинув припущення про домовленості та закликав вважати Путіна «неадекватом», який сам вирішив, що ніхто не захищатиме Україну.

Редактор: Олексій Бочкар Читати далі