Українська співачка Настя Каменських показалася на ранковому телешоу Hoy у Мексиці. Артистка продовжує будувати кар'єру за кордоном.

Співачка презентувала свою іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі. «Дуже весело провели час у чудовій компанії. Дякую за теплий прийом і важливу підтримку. Неймовірно рада знайомству і сподіваюся побачитися ще раз вже з новими релізами», — написала Каменських.

Відео дня

На сторінці в Instagram артистка поділилася відео з-за лаштунків, на якому постала у сексуальному образі. Для ефіру Каменських обрала білу мінісукню на тонких бретелях, яку доповнила прозорими рукавичками й масивними сережками. Свій коментар під постом Насті залишив Потап. «Пишаюся», — зазначив репер.

instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux instagram.com/kamenskux Фото: instagram.com/kamenskux

Раніше Настя Каменських відреагувала на висловлювання хейтерів про свою фігуру.

Читайте також: «Почав займатися більше Настею». Ірина Горова пояснила, чому розірвала ділові стосунки з Потапом Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі