Український гурт з Тернополя TVORCHI, який минулого року представляв Україну на Євробаченні, випустив першу пісню Shine з нового альбому.

Пісня і кліп на неї Shine стала першою композицією із майбутнього футуристичного альбому гурту TVORCHI, який отримав назву Planet X. Його прем'єра запланована на вересень. Судячи з тізера альбому Джеррі та Енді запропонують прихильникам космічну подорож.

Відео дня https://www.youtube.com/watch?v=4fwRPeJ1zPY

Трек Shine розповідає історію закоханості двох енергій з різних світів.

«Пісня Shine — це перший епізод з нашої Planet X, яким ми ділимося з слухачами. Вона, як сонячне затемнення, що викликає мурашки по тілу, з неї все починається. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. Shine — про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно», — діляться TVORCHI.

Кадр з кліпу Shine (Фото: @пресслужба) Кадр з кліпу Shine / Фото: @пресслужба

Режисер відео Shine Руслан Махов поділився, що його ідея натхненна теорією Великого вибуху.

«Вважається, що наш всесвіт виник після Великого вибуху. А після чого виникла любов? Можливо, після вибуху між двома різними енергіями? У відео ми ділимося власною версією щодо цього», — розповів Махов.

https://www.youtube.com/watch?v=IEeWyVOfI00

До майбутнього альбому увійде 14 треків, частина з них — це фіти з українськими артистами: The HARDKISS, Klavdia Petrivna та The Maneken.

Читайте також: Від романсів до рок-балад. Культурний десант запускає проєкт Фронтова студія — музиканти-військові будуть писати пісні на фронті Редактор: Юлія Найденко Читати далі