Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком.

Читайте також: Зіркового боксера піймали на допінгу після сенсаційної перемоги над кривдником Ломаченка

За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не було зв’язку, повідомляє Ушатайка.

Відео дня

«Ні, зв’язку немає, але востаннє говорили, коли Василь боксував у Вегасі проти Хейні. Я заходив у роздягальню, його підтримав. Просто розумію, як це, коли ти перемагаєш в поєдинку, а перемогу віддають в іншу сторону. Це ж ще й не першість області чи міста. Це реально світовий рівень.

Я просто зайшов і підтримав його. Це бокс. В той момент подумав, що це взагалі його останній бій в кар'єрі. Зараз у нього поєдинок, з Камбососом. Василь молодець, що не здається.

У нього є свої погляди на світ і духовність. Ломаченко зараз в напрямку цьому заглибився. Василь дуже віруючий. Від нього завжди чув такі теплі слова. Він мимо не обходить Бога", — сказав Ковальов.

Читайте також: «Але я думаю, це був нокдаун»: Екстренер Кличка та Усика заявив, що рефері допомагав кривднику Ломаченка в бою проти скандального боксера

Нагадаємо, що у травні минулого року українець програв Девіну Хейні рішенням суддів у чемпіонському поєдинку.

12-го травня Василь Ломаченко проведе бій з Джорджем Камбососом в австралійському місті Перт. На кону стоятиме вакантний титул за версією IBF в легкій вазі.

Раніше Ломаченко зробив заяву щодо ймовірного завершення кар'єри.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі