Більшість із нас, ймовірно, погодяться, що одягнутися влітку не так вже й складно. Але коли справа стосується одягу для офісу і формальних виходів, то все може стати трохи складніше.

Читайте також: Незамінна річ у гардеробі влітку. Трендові моделі білих джинсів, з якими просто створити вишуканий образ

Для більшості офісів джинсові шорти й топи просто не підійдуть, тож варто подумати про створення образів, у яких вам буде не лише зручно, а й ви почуватиметеся комфортно і впевнено. Основа має фундаментальне значення для того, наскільки вишукано ви виглядаєте. Переконайтеся, що у вас є обов’язкова база, наприклад, білизна тілесного кольору, лляні та бавовняні речі, ну і звичайно, білі джинси. Монохром також завжди в моді: біла футболка плюс чорна спідниця — це найпростіше літнє вбрання, яке тільки можна собі уявити.

Відео дня

Щоб ваш літній гардероб підходив для повсякденного життя, зосередьтеся на несинтетичних тканинах (льон важко перевершити). У них буде прохолодно в спекотну погоду, а це значить, що ви зможете носити в офіс легкі речі й не відчувати при цьому дискомфорту. Однотонні сукні з бавовняного попліну особливо актуальні влітку і їх легко стилізувати для офісу. Поєднуйте їх із сандалями або кросівками й додайте укорочений кардиган або блейзер.

Шорти не обов’язково мають бути короткими. Бермуди підходять для офісу і теж у тренді. Їх можна поєднувати як з жилетом, так і з сорочкою та майкою. Жоден літній робочий гардероб не обходиться без костюма: це може бути спідниця або штани з відповідною за кольором сорочкою або жилетом. Це цілісне вбрання, яке завжди виручить, якщо потрібен простий образ для ділових зустрічей. Широкі штани в поєднанні з базовою футболкою в тон і туфлями або балетками (залежно від ваших уподобань) — найлегший образ для літа в місті. Шовкова спідниця міді легко підійде для офісу: просто додайте до неї білу сорочку на ґудзиках і туфлі-човники або слінгбеки.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі