Співачка Тіна Кароль в Instagram зізналася, що її син Веніамін вивчає англійську, французьку та іспанську. 15-річний Веніамін навчається у Великій Британії в престижному навчальному закладі на околиці Лондона Repton Preparatory School.

«Веня складає іспити, у нього вони дуже складні. Він там у мене суперпрофесор трохи. Я його муштрую, щоб математика була крута, не те, що в мене. У нього багато мов. Він знає, крім української, англійську, французьку та іспанську. І я хочу, щоб усіма мовами він розмовляв вільно», — зазначила артистка.

Відео дня

Кароль бачиться зі спадкоємцем тільки на канікулах. Веніамін також танцює гопак, грає на фортепіано і барабанах, і займається фехтуванням. Він планує повернутися в Україну, але тільки після навчання. «Він самостійний і розуміє, що він найголовніший чоловік у моєму житті й в нашому домі. У нього менеджерський склад розуму», — розповідала раніше виконавиця.

Читайте також: «Люди підступні». Тіна Кароль розповіла про величезний кредит після виступу на Євробаченні і заявила, що хоче знову поїхати на конкурс Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі