Співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю Олексію Суханову пояснила, чому не наважується стати матір'ю. Артистка розповіла про сімейну трагедію. В Огнєвіч був брат, який потонув на очах у матері у шестирічному віці.

Читайте також: «Виявився слабкою людиною». Геннадій Вітер зізнався, що розчарувався в Олегу Виннику, і розповів, як ставиться до Насті Каменських

«Мені завжди його не вистачає, але на моральному, емоційному рівні, я його відчуваю. Я дуже гостро реагую на новини про загибель хлопців. Гинуть не тільки хлопці, а й дівчата. Усі, хто пішов нас захищати. І тому я хочу народити хлопчика. Я боюся, що він прийде в цей світ жорстокий і, колись мені зателефонують і скажуть: „Все…“. Я думаю, що в мене є такий страх перед тим, як народжувати дитину. Я хочу її привести в цей світ, але він дуже жорстокий. Я не знаю, як її вберегти, чесно. Хочу, щоб вона виросла вільною, без кордонів у своїх мріях, діях. Я буду дуже-дуже сильно переживати. Я нещодавно це зрозуміла, що боюся народжувати дитину через те, що її може спіткати жахлива доля. Тому що в нас у родині була така трагедія. Страх на підсвідомості, дуже глибоко. Ну мені хочеться жіночого щастя», — зізналася 38-річна артистка, не стримуючи сліз.

Відео дня Кадр із відео/канал Говорить Суханов Фото: Кадр із відео/канал Говорить Суханов

Огнєвіч також розповіла, що хотіла б усиновити дитину: «Я б хотіла це зробити, а якщо мені пощастить, і я зустріну все ж таки супутника життя, і ми народимо дитину, то я однаково хочу, щоб ми взяли дитину з дитячого будинку у свою сім'ю».

Читайте також: «Відчувала, що я вмираю». Злата Огнєвіч розповіла, як намагалася накласти на себе руки Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі