Автор: Анастасія Печенюк

Менеджер паролів Google тепер дозволяє ділитися паролями з найближчими людьми. Спільний доступ до паролів буде суворо обмежений.

Передати пароль від облікового запису, до якого потрібен спільний доступ (до прикладу, навчального сервісу, у якому дитина отримує свої домашні завдання) може бути доволі проблематично. Спростити цю задачу має нова функція, яку Google вперше анонсувала в лютому 2024 року в рамках Дня безпечного Інтернету, і яка нарешті стала доступною з оновленням версії 24.20 сервісів Google Play у травні 2024 року, пише Android Authority.

Відео дня

«Завдяки цій новій функції тепер ви можете безпечно ділитися своїми паролями зі своєю сімейною групою в Менеджері паролів Google. Коли ви ділитеся паролем, члени вашої сім'ї отримають його копію в Менеджері паролів Google, готову до використання», — пояснює Google.

Спільний доступ до пароля суворо обмежений членами сімейної групи, тому вам потрібно буде створити її (інструкцію можна знайти на відповідній сторінці підтримки Google) та додати будь-яких учасників, щоб використовувати її. Якщо у вас є сімейна група, у Менеджері паролів Google має з’явитися кнопка «поділитися».

Читати далі