Українські спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України разом із сирійськими повстанцями знищують російських найманців у Сирії, повідомляє Kyiv Post.

Згідно з відео за березень 2024 року, яке отримала редакція, спецпідрозділ ГУР Хімік разом із сирійською опозицією атакує російських найманців, які воюють на боці режиму Башара Асада в Сирії.

Відео дня

Активні бойові дії тривають у південній частині країни, зокрема на Голанських висотах, де зосереджені російські війська.

Читайте також: Росія вербує сирійців на війну проти України через туристичні фірми — українська розвідка

Співрозмовник видання в українській розвідці наголосив, що від початку року повстанці за підтримки українських бійців завдали численних ударів по російських військових об'єктах, які під контролем так званого «угруповання сил Збройних сил Російської Федерації в Сирійській Арабській Республіці».

https://www.youtube.com/watch?v=qqYNqJ4VnaY

Анонімне джерело видання також заявило, що під регулярними атаками ворожі блокпости, опорні пункти, піші патрулі, колони військової техніки та інші об'єкти.

На відео можна бачити атаки оборонних позицій, піших патрулів, транспортних засобів, що відбуваються із застосуванням гранатометів і саморобних мінометів Тараб.

Редактор: Євгеній Василенко Читати далі