Непереможеного боксера Джермалла Чарло позбавили титулу чемпіона світу за версією WBC у середній вазі. Це сталось після інциденту з ДТП, в яку потрапив американець.

Чарло скоїв ДТП 6 травня. Він врізався в іншу машину на своєму Lamborghini Urus, після чого намагався покинути місце аварії. Боксеру висунули три окремі звинувачення, зокрема за керування автомобілем у нетверезому стані.

Відео дня Читайте також: Зірка Росії відверто розповів про фото з Усиком після вторгнення в Україну

Як повідомив виданню BoxingScene президент WBC Маурісіо Сулейман, інцидент з Чарло спонукав організацію позбавити його титулу.

У WBC давно наближались до цього рішення, оскільки Джармелл не захищав пояс з 2021 року та провів лише один бій за цей відрізок. Водночас Сулейман пообіцяв, що Чарло отримає психологічну допомогу.

«Ми завжди будемо приділяти час нашим чемпіонам — психічне здоров’я є дуже серйозною проблемою у світі, зараз навіть більше, ніж будь-коли. Ми намагалися підтримати Джермалла і знайти способи допомогти йому зайняти кращу позицію.

Читайте також: «Люди з кров’ю і під завалами»: іменитий боксер пояснив закордонному ЗМІ, чому Ломаченка не люблять в Україні

Він був травмований, потім мав проблеми з психічним здоров’ям, і коли він повернувся минулого року і мав зайву вагу — це викликало занепокоєння. Він намагався вирішити проблему зі своєю вагою, але це ні до чого не привело", — сказав Сулейман.

Чарло виграв усі 33 поєдинки на професійному рівні, 22 — нокаутом. Він брат іншого ексчемпіона світу, Джермелла Чарло.

Раніше блогер Джейк Пол зробив дику заяву про бій із Майком Тайсоном.

Редактор: Орест Дида Читати далі