Триразова олімпійська чемпіонка, а тепер глава Федерації лижних перегонів Росії Єлєна В’яльбе озвучила погрозливе бажання, аби російський диктатор Володимир Путін завдав ядерного удару по Лондону.

У своєму агресивному висловлюванні росіянка заявила, що на місці Путіна вже давно б «натиснула на всі можливі кнопки», повідомляє російське пропагандистське видання РІА Новості Спорт.

Відео дня Читайте також: «Ізраїль спокійно допускають, а нас — ні». Олімпійська чемпіонка з Росії побачила у рішенні МОК «подвійні стандарти»

«Я весь час говорю: „Скільки у людини сил і терпіння!“ Я вже давно натиснула на всі кнопки, на які тільки можливо. Щоб прямо центром Лондона вже щось проїхало, і всі нарешті сіли і сиділи тихо. Йому треба віддати належне. Ніде м’яз у людини не здригнувся. Вірю, що він теж, мабуть, втомився від цього. Від підлості, від брехні, від західних політиків та дипломатів, які ніякі не політики та не дипломати», — заявила В’яльбе.

Раніше повідомлялося, що чемпіонка України та донька депутатки від Слуги народу Алсу Алєйнікова пригрозила українцям ракетними обстрілами.

Редактор: Олег Телюк Читати далі