Росіяни, які чомусь перебувають на території Євросоюзу, стривожені колонами військової техніки, яку Північноатлантичний альянс перекидає у бік Польщі.

Читайте також: Почав нюхати. Реакція полоненого окупанта, який уперше побачив долари, розсмішила соцмережі — відео

Відповідне відео опублікував у себе у соцмережах радник глави МВС України Антон Геращенко.

На оприлюднених кадрах невідомий росіянин, коментуючи пересування бронетехніки, заявляє, що такі колони тягнуться вже не перший день і все ніяк не закінчуються.

Відео дня Читайте також:
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський виступає під час пресконференція на зустрічі країн Вишеградської групи (V4) у Празі, Чехія, 21 березня 2024 року (Фото:REUTERS/Eva Korinkova) Не здивуємося, якщо росіяни знову нападуть на Польщу, але вони програють — Сікорський

«Зара ось їдемо, і дуже нездорова х*йня. Велике скупчення НАТОвської техніки. У бік Польщі. Армія Голландії (Нідерландів — ред.). Голландці х*ярять. І ось уже другий день НАТО тягнуться сили. І ці сили, вони не припиняються. Їдуть у бік Польщі. Це нездорова х*йня. Бронемашини важкі у дорозі. Найдикіша колона. Що це відбувається? До чого вони готуються?», — все дивувався автор відео, ніби нічого не чув про війну РФ проти України та загрозу її поширення на європейські країни.

Читайте також:
Скабеєва лякає білорусів ракетним ударом ЗСУ (Фото:Скріншот відео t.me/nevzorovtv) Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS — відео

Нагадаємо, що у квітні Литва і Польща провели спільні військові навчання з оборони Сувалкського коридору на випадок спроби кремлівського режиму взяти його під свій контроль.

Підготовку до можливої агресії з боку РФ було розпочато на тлі погроз союзного їй білоруського диктатора Олександра Лукашенка щодо можливого захоплення цієї території.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі