Автор: Валерiй Мирний

В прокат виходить горор Наглядачі, режисеркою якого є донька знаменитого американського режисера індійського походження М. Найта Ш’ямалана — Ішани Ш’ямалан.

Також у кінотеатрах можна буде подивитися комедійний бойовик Погані хлопці: Все або нічого з Віллом Смітом і Мартіном Ловренсом в головних ролях та польську мелодраму про собаку Лампо: Вірний пес.

Відео дня

Наглядачі. Ішана Ш’ямалан. З 6 червня.

Донька відомого режисера М. Найт Ш’ямалан набила руку на батькових проєктах Стукіт у двері та Дім з прислугою й підійшла до головного екзамену на профпригодність — власного загадкового горору.

У фільмі Наглядачі Дакота Феннінг грає 28-річну Міну. Остання опиняється в моторошному лісі й, відчувши, що за нею спостерігають та навіть женуться, біжить до якоїсь будівлі. Двері відчиняються й дівчина опиняється посеред великої кімнати, серед групи незнайомців. Власне весь будинок складається з цієї кімнати й величезного панорамного вікна, за яким, як кажуть нові знайомі Міни, знаходяться наглядачі — моторошні й небезпечні істоти.

Втім, життя в акваріумі Міну не влаштовує. Вона починає шукати вихід.

https://www.youtube.com/watch?v=PFHvUkAPG6Y

Погані хлопці: Все або нічого. Аділь Ель Арбі, Білал Фалла. З 6 червня.

Продовження на диво непоганого фільму 2020 року та загалом четверта частина цієї веселої кримінальної серії про двох копів та Маямі.

Детективи Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Ловренс) попри вік продовжують ганятись за бандитами. Та навіть вони дивуються, коли їхнього померлого капітана звинувачують у зв’язках із румунською мафією (росіян брати вже дурний тон). Обидва починають розслідування й самі ледь не стають жертвами організованої злочинності.

https://www.youtube.com/watch?v=tXNLwsQZRNI

Лампо: Вірний пес. Маґдалина Ніц. З 6 червня.

Польський фільм про собачку, її людей та її пригоди Європою. Загалом менш сумна й більш солодка спроба зіграти на території Хатіко.

Можливість подорожувати пес Лампо отримав по місцю свого народження: на залізничному вокзалі. Своє ім'я — від родини, яка його врешті решт прихистила. Загроза ж життю — як постійно буває в таких історіях — тут, що тішить, нависла не над Лампо, а над донькою його власників.

https://www.youtube.com/watch?v=W8zj5hs4wfc

Читати далі