Автор: Олексiй Кожевнiков

Бред Пітт вибився з самих низів на самий верх Голлівуду. Він став не тільки секс-символом епохи, а й вважався одним із найщасливіших акторів свого покоління. Чого можна навчитися, дивлячись на його життя і кар'єру?

Кілька років тому світ облетіла фотографія, зроблена під час чергової хвилі вуличних заворушень у Франції. Літня парижанка стояла на вулиці з плакатом, на якому було написано «Якби ми хотіли, щоб уряд нас мав, ми б голосували за Бреда Пітта».

Відео дня

На момент появи цієї дотепності на шпальтах світових видань, Бреду Пітту було вже далеко за 50.

І він все ще залишався іконою для мільйонів людей по всьому світу.

Актор, якого на початку 1990-х критики називали просто красенем, якого вистачить на пару фільмів, став однією з найбільших зірок Голлівуду за останні кілька десятиліть.

Читайте також: Це геніально! Просте правило легендарного актора Майкла Кейна, яке підвищить ваш емоційний інтелект

І це сталося не тільки завдяки зовнішності та акторським здібностями. Пітт неодноразово приймав непрості життєві та кар'єрні рішення. Неможливо зійти на вершину Голлівуду, не навчившись обачливо ризикувати.

У цій статті ми поговоримо про те, чого можна навчитися у Бреда Пітта, навіть якщо ваша сфера діяльності неймовірно далека від кіноіндустрії.

10 правил життя Бреда Пітта

Бред Пітт з Анджеліною Джолі - одна з найзнаменитіших пар в історії Голлівуду (Фото: everett225/Depositphotos) Бред Пітт з Анджеліною Джолі — одна з найзнаменитіших пар в історії Голлівуду / Фото: everett225/Depositphotos

Цей чоловік домігся статусу мега-зірки, зустрічався з найкрасивішими жінками світу (з деякими навіть одружився) і при цьому примудряється залишатися при здоровому глузді (ну, більшу частину часу).

У чому ж його секрет? Вивчивши інтерв'ю та його легендарну фільмографію, ми (можливо) розгадали код багаторічного успіху Пітта.

Давайте подивимося на правила життя Бреда Пітта. Вони можуть стати справжнім посібником із подолання труднощів і самоспокути.

Не бійтеся перевтілюватися

Пітт не тільки грав суворі ролі Тайлера Дердена і крутих хлопців у військових фільмах, а й відривався в комедіях для укурків і в ролі мстивого мисливця за нацистами. У чувака є діапазон.

Тримайте удар

Коли життя підносить вам невдачі, ви можете пережити їх. Його шлюб із Дженніфер Еністон зруйнувався дуже ефектно, але Пітт не дозволив цьому надовго загальмувати його кар'єру або особисте життя.

Сім'я на першому місці

Попри статус суперзірки, Пітт — турботливий батько своїх шістьох дітей разом з Анджеліною Джолі. Він не раз говорив про те, щоб встановити в їхніх будинках такі божевільні розваги, як рампи для скейтів і водоспади.

Залишайтеся голодними та амбітними

Ставши відомим у 90-ті роки, Пітт не просто переводив у готівку легкі чеки. Він ризикував, знімаючись у таких фільмах, як «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», і показав, що не заспокоюється на досягнутому.

Знайдіть корисні вади

Якщо раніше він був укуреним хлопцем, то тепер Пітт захопився архітектурою і дизайном як хобі, що дають йому можливість проявити свої творчі здібності, не вдаючись до пороків.

Щиро віддавайте себе

Не тільки заради фотосесії, Пітт подорожує по всьому світу, займаючись благодійністю, пов’язаною з такими кризами, як землетрус на Гаїті, через свій фонд.

Не сприймайте себе занадто серйозно

Він із задоволенням висміює свій образ серцеїда і ролі яловичини. Зрештою, це всього лише кіно і розваги, а не лікування раку.

Підтримуйте справжню дружбу

Його зв’язок із Джорджем Клуні напрочуд романтичний, у ньому багато підколів і жартів, які можна було б очікувати від пари приятелів по коледжу.

Не припиняйте вчитися

На даному етапі своєї кар'єри Пітт міг би просто відволіктися, але він постійно посилено готується і освоює нові навички для ролей. Він відданий своїй справі.

Експериментуйте з модою

Від вінтажних футболок 90-х до елегантних костюмів — Пітту безумовно подобається мати свій власний стиль. А ці «авіатори», які він так часто носить, давно стали культовими.

10 яскравих цитат Пітта

Бред Пітт залишається зіркою і в 60 років (Фото: Featureflash/Depositphotos) Бред Пітт залишається зіркою і в 60 років / Фото: Featureflash/Depositphotos

І щоб залишити вам трохи класичної мудрості Пітта, ось 10 його найбільш пам’ятних цитат:

  • «Щастя переоцінюють. У житті мають бути конфлікти»
  • «Ви не можете бути хорошими у всьому, але ви можете ставати кращими в чомусь щодня»
  • «Для мене так чарівно, що маленькі географічні райони, де я жив, пов’язують цілі життя»
  • «Це дуже складне питання — називати людину за її зовнішністю»
  • «Це хлопці із середньої школи Річмонда. У них зараз такий водохресний настрій, хлопці»
  • «У мене дуже мало недоліків, які я вважаю важливими, щоб на них зациклюватися»
  • «Я один із тих людей, яких ви ненавидите через генетику»
  • «За своєю природою я постійно рухаюся, ніколи не стою на місці»
  • «Коли я починав, у мене не було нічого»
  • «Життя — це великий цирк, і я не хочу пропустити жодної хвилини».

Від глибоких філософських роздумів до сміховинно самовпевнених дотепів — ви не можете заперечувати, що Пітт володіє словом. Він залишається невичерпним джерелом розваг і життєвого натхнення.

На закінчення

Бред Пітт — одна з останніх справжніх зірок Голлівуду.

І ось його правила життя.

У той час як його неземну зовнішність і талант важко повторити, дивовижне приземлене ставлення Пітта до життя в поєднанні з запеклим професійним драйвом роблять його вартим уваги і за межами його фільмів.

У свої 60 років він уже вважається легендою, але цілком імовірно, що нам доведеться побачити ще не одне «перезавантаження» від Бреда Пітта.

Можливо, він нарешті отримає диплом архітектора? Або зніме шпигунський бойовик у стилі «Остіна Пауерса»?

Що б не було далі, це напевно буде дико незвично й ефектно.

Читати далі