Так званий «парад перемоги» у Москві знову обернувся для російського диктатора Володимира Путіна суцільним розчаруванням.

Читайте також: «Toyota на ослячій тязі». Кадиров показав відео, на якому він «тягне позашляховик». У соцмережах йому не повірили

І причиною цього стало не тільки те, що військова техніка РФ, якою він зазвичай хвалився на Красній площі, здебільшого згоріла в Україні.

https://twitter.com/Osinttechnical/status/1788474921103835354

Річ у тім, що, оскільки ніхто зі світових лідерів бути присутнім на цьому заході не забажав, очільнику кремлівського режиму довелося задовольнятися компанією своїх колег з інших авторитарних країн.

Відео дня Читайте також:
Білоруський узурпатор Олександр Лукашенко під час зустрічі з військовими (Фото:Скріншот відео t.me/pul1) У Міноборони Білорусі заявили про розробку лазерної зброї

Ба більше, на трибуні для почесних гостей Путіна помітили песика білоруського узурпатора Олександра Лукашенка.

Відповідне відео швидко розлетілося соцмережами, викликавши їдкі глузування з боку користувачів.

Коментуючи оприлюднені кадри, вони зазначили, що колись на парад 9 травня до Москви приїжджали перші особи наймогутніших країн світу.

t.me/slvn_pomet Фото: t.me/slvn_pomet Читайте також:
Гаджет від американської компанії Apple поклали в музичну скриньку (Фото:t.me/chtddd) Побєдобєсіє. У РФ представили iPhone 15 Pro, присвячений 9 травня — відео

«Парад перемоги 2005 року у Москві відвідали президент США Буш, канцлер Німеччини Шредер, президент Франції Ширак, віце-прем'єр Великобританії Прескотт, генсек ООН Аннан та інші високопоставлені гості. Тоді канцлер Німеччини привіз із собою групу ветеранів Вермахту, з якими особисто спілкувався Путін», — нагадали у соцмережах.

А зараз серед «друзів» Путіна можна побачити шпіца на прізвисько Умка.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі