У неділю, 19 травня, країна-агресор Росія завдала ударів по Малоданілівській територіальній громаді Харківській області.

Оновлено 13:17. Мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що на базу відпочинку, де відпочивали люди, прилетіли дві російські ракети. Постраждали 16 осіб.

О 12:28 очільник громади Олександр Гололобов заявив, що кількість загиблих унаслідок удару РФ зросла до п’яти. Усіх поранених доставлено до лікарень. Є руйнування будинків.

Відео дня

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що серед поранених — фельдшер екстреної допомоги. Також пошкоджене авто швидкої.

Читайте також:
Спалений танк на дорозі у Харківській області, 16 травня 2024 року (Фото:REUTERS / Valentyn Ogirenko) ЗСУ вдалося повернути деякі позиції на Харківщині — комбат 92-ї ОШБр

Гололобов у коментарі Суспільному розповів, що російські окупанти влучили по місцю літнього відпочинку. Він зауважив, що всі поранені є цивільними жителями.

О 11:21 мер Харкова Ігор Терехов повідомляв про потужні вибухи у місті. Пізніше він додав, що всі влучання були у передмісті.

18 травня війська РФ вдарили по Харкову керованими авіабомбами, унаслідок чого постраждали шестеро людей, троє з яких діти. Усі постраждалі перебувають в лікарні.

Редактор: Єва Сластнова Читати далі