Автор: Анастасія Печенюк

The Witcher 4, відома під кодовою назвою Polaris, залишається на етапі попереднього виробництва, але понад 400 людей уже працюють над грою.

Фінансовий директор CD Projekt Пьотр Нілубович у відео, яке супроводжує останні фінансові результати польського видавця, розробника та локалізатора комп’ютерних ігор, підтвердив плани розпочати виробництво гри у другій половині поточного року, пише Games Radarr.

Відео дня

«Найбільший із них — за розміром команди, а також за прогресом у поточній роботі — це Polaris: майбутня перша частина нової трилогії Відьмак. Зараз над грою працюють понад 400 людей, і ми плануємо перейти до фази виробництва в другій половині року», — сказав він.

Читайте також:
Нові подробиці про The ​​Witcher 4 від CD Projekt Red (Фото:The Witcher / X) Створюють нову легенду? CD Projekt Red розкрила перші подробиці розробки гри The ​​Witcher 4

У слайді, який супроводжує сьогоднішній фінансовий звіт, CD Projekt зазначила, що 407 розробників працювали над Polaris станом на 30 квітня 2024 року. Для порівняння, над сиквелом Cyberpunk Orion працюють 56 розробників.

Нагадаємо, в основу популярної серії ігор від CD Projekt The Witcher лягли романи та оповідання письменника Анджея Сапковського. В центрі історії — мисливець на небезпечних чудовиськ відьмак Ґеральт з Рівії. З 2007 року було випущено три основні окремі гри про Відьмака, два пакети доповнень і сім додаткових ігор. Остання велика гра серії — The Witcher 3: Wild Hunt — вийшла у 2015 році й досі залишається популярною.

Наступну частину знаменитої серії ігор вперше анонсували ще у березні 2022 року під кодовою назвою Polaris. Її розробляє на рушії Unreal Engine 5 внутрішня команда CD Projekt. Ця гра, як прогнозують, має започаткувати нову трилогію ігор про Відьмака. В листопаді 2023 року польська компанія-розробник відеоігор CD Projekt Red повідомила, що більша частина її працівників буде залучена до роботи над новою грою про Відьмака.

Читати далі