Мадридський Реал на останніх хвилинах здобув вольову перемогу над мюнхенською Баварією з рахунком 2:1 та вийшов у фіналі Ліги чемпіонів.

Реал міг відкривати рахунок на 13-й хвилині, проте Баварію після удару Вінісіуса врятувала стійка. Мюнхенці відповіли небезпечним ударом Кейна — Лунін витягнув м’яч з кута.

Відео дня

На старті другої половини зустрічі Реал почав тиснути на ворота Баварії, але неперевершено зіграв Нойєр, який відбив удари Родріго та Вінісіуса.

Читайте також: Фіорентина вдруге поспіль вийшла у фінал Ліги конференцій — відео

На 67-й хвилині Баварія зуміла відкрити рахунок. Девіс розхитав захисника і не залишив шансів Луніну, відправивши м’яч у дальній кут.

Через кілька хвилин мадридці відправили м’яч у сітку воріт мюнхенців, але арбітр скасував гол через фол Начо на Кімміху.

На 88-й хвилині Реалу все ж вдалося зрівняти рахунок. Не обійшлося без помилки Нойєра, який відбив м’яч перед собою після удару Вінісіуса, а Хоселу зіграв на добиванні.

Ще через три хвилини Хоселу оформив дубль і вивів свою команду вперед.

На останніх секундах Де Лігт ледь не перевів матч в овертайм, але арбітр скасував його гол через офсайд.

Реал — Баварія 2:1 (перший матч — 2:2)
Голи: Хоселу, 88, 90+1 — Девіс, 68

У фіналі Реал зіграє з Боруссією Дортмунд, яка напередодні перемогла ПСЖ. Вирішальний матч відбудеться 1 червня у Лондоні на стадіоні Вемблі.

Редактор: Олег Телюк Читати далі