Зірка серіалу Папік, українська акторка Дар’я Петрожицька в інтерв'ю ЖВЛ зізналася, як часто бачиться з нареченим, який проживає у Німеччині.

Читайте також: «Були дуже важкі часи». Дмитро Коляденко зізнався, чи підтримує спілкування з Іриною Білик та Оленою Коляденко

Ще у жовтні 2023 року акторка оголосила про заручини з бойфрендом Олексієм. Наречений Петрожицької родом із Харкова, але вже багато років живе і працює фінансовим аналітиком у Гамбурзі. Після початку повномасштабного вторгнення РФ Петрожицька поїхала до коханого у Німеччину, але потім повернулася. Зараз Петрожицька активно зайнята на зйомках в Україні.

Відео дня

«Просто я не хочу там. Мені здається, він навіть звик, що я свою професію дуже сильно люблю. Просто треба завжди спілкуватися. Коли до цього прагнуть обидва — все буде добре. Щодня, якщо ви навіть дуже зайняті, напишіть вранці, в обід і ввечері. Просто складно, адже він там багато років, у нього своя робота, кар'єрний ріст, у мене тут своє. Раніше було легше, він міг сюди приїжджати, я могла частіше їздити. Може, восени вийде, і поїду до нього», — зазначила кінозірка.

Акторка вже познайомилася з батьками коханого: «Я без нього з ними познайомилася. Вони перебувають у Харкові. Вони приїхали ще до початку повномасштабного вторгнення до мене на виставу. Після вистави вони до мене підійшли за лаштунки, ми познайомилися. Там були і друзі їхні. Моя мама в Чернігові і якось доїхати до неї… Вона в мене точно нікуди не поїде, вона трохи полохлива в цьому плані, сидить там і сидить».

Петрожицька відповіла, чому відкладає весілля: «Я просто мрію, щоб закінчилася війна і була можливість, щоб це весілля було на часі. Зараз воно трохи не на часі, як на мене. Можна піти розписатися, це кайф. Я радію за тих людей, які святкують весілля, але мені хочеться, щоб уся родина могла зібратися, бажано в Україні».

Читайте також: «У Німеччині дуже набрала. Розслабилася». Дар’я Петрожицька розповіла, як колега Анна Кошмал допомогла їй схуднути Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі