Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Джордж Камбосос проведе поєдинок проти ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка.

Австралійський боксер до бою зізнався, що є поціновувачем «російського стилю, який просуває вже десять років».

«Я протягом довгого часу тренувався в Америці, але зараз мені не потрібна Америка. Мій стиль потрібно вдосконалити з хлопцями, у яких є європейський, російський, радянський, український стиль. Це те, що мені зараз потрібно».

Відео дня Читайте також: Жертва Усика відверто розповів, що зробив українець у Москві

Очевидно, що до бою його готував представник Росії. Тренером Камбососа став наставник олімпійської збірної Антон Кадушин.

Джордж Камбосос та Антон Кадушин / instagram.com/georgekambososjr Фото: Джордж Камбосос та Антон Кадушин / instagram.com/georgekambososjr

«У мене дуже хороший провідний тренер Антон Кадушин — один із головних олімпійських тренерів Росії. Чим більше ми дивимося на Ломаченка, тим більше ми його вивчаємо. У мене фантастичний головний тренер, який знає свою справу».

Антон Кадушин (праворуч) / instagram.com/antonkadushin/ Фото: Антон Кадушин (праворуч) / instagram.com/antonkadushin/ Читайте також: «Любитель російської культури»: як наступний суперник Ломаченка став королем у кривавій рубці — відео

Камбосос намагався залякати Ломаченка і привернути увагу фанатів, заявивши про своїх спаринг-партнерів.

«До нас приїдуть російські вбивці. Колишні радянські вбивці прийдуть, щоб випробувати мої сили, вказати мені правильний напрямок».

Команда Камбососу / instagram.com/antonkadushin Фото: Команда Камбососу / instagram.com/antonkadushin Читайте також: Непереможений українець передбачив поразку Ломаченка в наступному бою

Як виявилося, одним зі спаринг-партнерів був росіянин Артур Субханкулов. Він перебуває на контракті з російським Міністерством внутрішніх справ. Міністерство молоді та спорту України занесло його до списку спортсменів, які підтримують війну.

instagram.com/georgekambososjr Фото: instagram.com/georgekambososjr

До всього іншого, у таборі в австралійця висить російський прапор.

Top Rank Boxing Фото: Top Rank Boxing

Запитайте чому Камбосос так цінує «російський стиль» під час війни в Україні? Отримайте відповідь від австралійця.

«Миру всім, ми спортсмени, а не політики чи солдати, бережи всіх Бог».

instagram.com/georgekambososjr Фото: instagram.com/georgekambososjr

Бій Ломаченко — Камбосос відбудеться 12 травня в австралійському Перті. На кону стоятиме пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі. На NV буде доступна онлайн-трансляція бою.

Раніше було розкрито, як Ломаченко допомагає ЗСУ і його позицію про повномасштабне вторгнення в Україну.

Редактор: Дмитро Данець Читати далі