Розповідаємо про трендові моделі суконь, які актуальні для літа 2024. Інвестуйте в силуети без бретелей, моделі з драпіруванням і з деніму.

Читайте також: Стильна альтернатива штанам. Трендові шорти, які варто включити в робочий літній гардероб

Сукня-труба або бандо

Цього літа вся увага зосереджена на силуетах без бретелей, які оголюють плечі. Незалежно від того, чи віддаєте перевагу мінімалістському тренду з 90-х (прямий крій нейтрального кольору) або яскравому кольору, принту чи візерунку, цей витончений фасон домінуватиме. Щоб ваш образ відповідав робочому дрес-коду, носіть сукні-футляр стриманих кольорів, а також кардиган або блейзер гармонійного відтінку. Щоб сукня завжди була в центрі уваги, слід ретельно продумати останні штрихи: акуратна зачіска, скульптурні золоті або срібні прикраси та низький/середній каблук. Цей фасон пропонує чисте полотно для аксесуарів як для мінімалістів, так і для максималістів.

Відео дня

Драпірування і рюші

Текстуровані деталі роблять вбрання розкішним і дорогим. Це ефектний варіант на всі випадки, оскільки ви маєте свободу вибору фасону, який вам найбільше пасує: міні чи максі, струмлива чи обтисла, з рукавами чи без, на одне плече чи з вирізами. Пастельні тони з драпіруванням або рюшами мають ніжний і свіжий вигляд. Така деталізація не тільки надає сукні візуального інтересу, а й допомагає замаскувати будь-які недоліки та створити привабливий силует. Сукня-міді зі складками ідеально підходить як для повсякденних, так і для формальних заходів.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі