Російський диктатор Володимир Путін поскаржився, що прийдешні вибори у США навряд чи змінять політику Вашингтона щодо РФ.

Про це Путін сказав під час зустрічі з представниками інформаційних агентств у Санкт-Петербурзі у середу, 5 червня.

Російському диктатору, за його словами, не до вподоби ані перемога чинного президента Джо Байдена, ані друге президентство Дональда Трампа.

Відео дня Читайте також: Сергій Постоловський Сергій Постоловський Три сценарії для України в разі перемоги Трампа

Путін стверджує, що Байден — «політик старої школи», і коли йому не подобались дії очільника Кремля, «він потім певною мірою почав навіть атакувати». Це нібито свідчить про передбачуваність чинного президента США, стверджує диктатор.

Щодо президентства Трампа диктатор заявив, що не може сказати, чи зміниться щось у відносинах США. Він стверджує, що «потрібно дивитись на пріоритети майбутньої адміністрації».

Читайте також: «Став посміховиськом». 8 дивних заяв Дональда Трампа про Путіна, Україну та її війну з Росією

За словами Путіна, якщо вона буде орієнтована на національні інтереси, тоді нібито «можуть бути якісь зміни у внутрішній політиці Росії і відношенні до війни в Україні».

Як повідомляє російське пропагандистське агентство РБК, Путін пригадав, що Трамп, будучи президентом США, почав виходити з міжнародних договорів з Росією, і вводити антиросійські санкції.

Проте згодом диктатор почав захищати Трампа та назвав «повною нісенітницею і маячнею» звинувачення щодо його шпигунства на РФ.

16 травня видання The Hill, посилаючись на представників служб безпеки США повідомляло, що Росія, Китай та Іран залишаються основними загрозами для виборів у США та планують втручання у них.

Президентські вибори у США 2024 — що відомо

Читайте також:
Кім Чен Ин і Володимир Путін (Фото:Кадр із відео New York Post/YouТube) «Жовтневий сюрприз». КНДР може розпочати військові дії перед виборами у США за наполяганням РФ — NBC News

6 березня стало відомо, що Трамп і Байден перемогли в кількох штатах на первинних виборах своїх партій у Супервівторок, що наближає їх до «матчу-реваншу» на загальних президентських виборах у листопаді.

13 березня Трамп і Байден на первинних виборах набрали достатню кількість делегатів, щоб стати кандидатами в президенти від своїх партій.

19 березня Байден і Трамп перемогли на первинних виборах у своїх партіях ще в кількох штатах. Таким чином, найімовірніше, в листопаді Байден і Трамп знову протистоятимуть один одному.

У квітні президент США Джо Байден офіційно оголосив, що йде на другий термін і висуватиме свою кандидатуру на виборах 2024 року.

У листопаді 2022 року про свою кандидатуру на президентських виборах 2024 року оголосив лідер республіканців Дональд Трамп, проти якого в межах судового розгляду офіційно висунули обвинувачення у кримінальній справі.

Редактор: Вікторія Горьова Читати далі