«Просто треба підписувати контракт». Дружина Анатоліча топпіарниця Юла зізналася, чому посварилася з Монатіком

Дружина ведучого Анатолія Анатоліча, топпіарниця зірок Юлія Яцечко (Юла) на проєкті Муз_Тренд розповіла, як закінчилася її співпраця з Монатіком.

«Наш конфлікт точно не стосується грошей. Це була творчість, це був тандем. Коли артист починає набирати обороти, навколо намальовуються люди, які починають радити та пропихати своє. Я втратила момент, коли хтось нашептав Дімі, що йому треба рости, що він нібито щось робить не так. Зараз я розумію, що це нормально і що з цим робити. Просто треба підписувати контракт», — зазначила Юла.

Відео дня

«У вас із Монатіком не було контракту?», — уточнив Слава Дьомін. «В мене не було з ним контракту. Це був такий любовний тандем в плані музики. Коли ми розійшлися, я навіть не слухала його нові пісні. Я слухала тільки старі пісні. Отак воно мене дуже мало, і я була ображена, і я вже хотіла заспокоїтись, а воно мені все одно не давало заспокоїтись. Я навіть пішла до психолога, через три роки, і сказав, що мені реально це заважає жити.Я з ним поговорила, поплакала, пожаліла себе. Потім мені психолог сказав кілька фраз, після яких я заспокоїлася. Словом, я вийшла від психолога та очистилася. Я тобі відкрию секрет. Ми з Дімою помирилися після початку повномасштабної війни. Я з ним вийшла на топрівень», — розповіла Яцечко.

Читайте також: «Не відкладаємо це питання». Монатік зізнався, що хоче стати батьком утретє https://www.youtube.com/watch?v=d6FzChYtVVc Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі