У неділю, 5 травня, українці відзначили світле свято Великодня, яке цьогоріч, як і минулого, затьмарене трагічними подіями.

Читайте також: Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем у вишиванці з символічним орнаментом

Український народ вже понад два роки мужньо і непохитно протистоїть агресії російських окупантів — під обстрілами міста і села. Українські знаменитості поділилися сімейними фото, а також показали, як із великодніми кошиками ходили до церкви. Багато хто подякував захисникам і захисницям України, які на передовій самовіддано захищають рідну землю.

Відео дня

Джамала, яка невдовзі втретє стане мамою, показала фото синів: «Ми будем Бога молити життя щасливо прожити. Хоча і крила ламати — злітати. Вітаю всіх зі святом! Дуже хотіла б, щоб всі наші діти росли у мирі та любові! Це — найцінніше, те, що хочеться берегти й те, що додає віри у майбутнє».

Катерина Осадча та Юрій Горбунов із синами

Лілія Ребрик із сім'єю

Ірина Федишин із сім'єю: «Христос Воскрес! Вітаємо усіх з величним святом Божого Воскресіння! Паска — це символ виходу з єгипетської неволі. Просимо у Бога перемоги і миру. Дякуємо ЗСУ за можливість святкувати Великдень. Хай Господь оберігає наших захисників і нашу Україну. Усіх зі святом. Разом переможе».

Ольга Сумська та Віталій Борисюк із донькою Анною

Григорій і Христина Решетник із дітьми

Монатік із сім'єю

Наталка Денисенко з сім'єю: «Вітаю всіх із Великоднем. Мені пощастило бути сьогодні в колі сім'ї. Шкода, що не в повному складі. Дуже чекаємо на тебе, Андрію Федінчику. Бажаю нам усім істинної любові, яка світиться зсередини, яка нічого не потребує на заміну, яка вміє прощати, і дає сили жити в радості».

instagram.com/natalka_denisenko Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Євген Клопотенко

Даша Квіткова

instagram.com/kvittkova Фото: instagram.com/kvittkova

Оля Цибульська з сином

Олександр Педан із сім'єю

instagram.com/pedanos Фото: instagram.com/pedanos

Світлана Тарабарова з дітьми

Злата Огнєвіч

Читайте також: «Зло не має останнього слова в історії». Про що сказав Варфоломій у своєму посланні до Великодня Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі