Автор: Андрiй Сорока

Канадський хіп-хоп виконавець Дрейк поставив 565 тисяч доларів на перемогу британського боксера Тайсона Ф’юрі у поєдинку проти українця Олександра Усика.

У разі успіху «Циганського короля» репер очікував отримати 1 мільйон доларів. Скріншот ставки з’явився у сторіз Instagram Дрейка, але згодом був видалений, пише Daily Mail.

Однак, Ф’юрі зазнав поразки, і Дрейк втратив свої гроші. Це не перший раз, коли він робить ставки на спорт і зазнає невдачі.

Відео дня

Нагадаємо, що в ніч на 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі, ставши першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Напередодні поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі провели зважування і поштовхалися плечима.

Цієї ж ночі український боксер Денис Берінчик переміг мексиканця Емануеля Наваррете у бою за чемпіонський пояс за версією WBO у легкій вазі.

Варто зазначити, що в перемогу Ф’юрі вірили багато світових знаменитостей, таких як актор Кріс Хемсворт і кухар Гордон Ремзі. Лише колишній суперник Ентоні Джошуа передбачив, що переможе Усик.

Нагадаємо, британський суперважковаговик Тайсон Ф’юрі програв українцю Олександру Усику в бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Читати далі