Стрічка розповідає про звичайних людей — пожежників, енергетиків, медиків, металургів, шахтарів та представників інших спеціальностей, які допомагають країні під час війни.

В кінотеатрі Жовтень, що у Києві, відбулася прем'єра документального проєкту Гімн життя. Проєкт складається з семи короткометражних фільмів, кожен з яких розповідає історію українців, що допомагають країні під час війни.

Відео дня

В основу лягли особисті історії людей різних професій — рибалки, пожежники, енергетики, металурги, шахтарі та інших, хто попри регулярні обстріли росіян продовжує героїчно допомагати своїй країні.

Автор фільму — Владислав Станкевич, режисер документального фільму Аритмія про Валерія Лобановського. З самого початку повномасштабної війни Станкевич активно працює над тим, або розповідати світу про події в Україні через документальні фільмі. Новим проєктом Гімн Життя режисер вчергове намагається привернути увагу до подій в Україні, а також підтримати моральний дух усіх українців.

«Цей проєкт — про цінності, самопожертву, про надію, любов і непохитну віру в майбутнє нашої країни. Ми віримо, що ці історії зворушать кожного й нагадають про те, як важливо залишатися людяними навіть у найважчі часи», — прокоментував сам Станкевич після прем'єри.

https://www.facebook.com/media.NV/posts/pfbid0334qSwdGRVryaYKrGuddgTab4UvCDK63QfB9NazjomhbF9BCLhjHLqf2bjKiJPo5Vl Редактор: Діана Шароді Читати далі