«Права мені дай, за***в ти!». В Ужгороді п’яний священик УПЦ МП врізався в будинок та обматюкав патрульних, які прибули на місце ДТП — відео

У середині дня 2 червня п’яний священик Мукачівської єпархії УПЦ МП протоієрей Іван (Лях Іван Петрович) влаштував ДТП, врізавшись в будинок в Ужгороді, та обматюкав поліцейських, які прибули на місце та вилучили в нього права.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі журналіст Віталій Глагола, опублікувавши фото ДТП та відео спілкування священика з патрульними. За словами журналіста, священик, який спричинив ДТП, служив в Свято-Воскресенському чоловічому монастирі в Ужгороді.

Відео дня

На відео він кричить на патрульних «Права мені дай сюди, за***в ти!», «Іди н***й», «х*ї ловлю» і т. п. Також священик з труднощами вимовляє слова, намагається вибратись з авто, але це йому так і не вдається, обурюється, коли патрульний говорить йому, що найближчу добу він взагалі не повинен сідати за кермо, та стверджує, що «нормально служив службу». Крім того, він відмовляється підписувати документи на прохання поліцейського.

Читайте також: У Закарпатській області від богослужінь відсторонили священника, який знімав себе оголеним на відео

«В отця-пʼяниці вилучили посвідчення водія. Після цього священник пропонував, аби його провели додому в мікрорайон Дравці, а він поїде слідом за патрульним авто», — зазначив Глагола.

Редактор: Анастасія Одінцова Читати далі