Українська співачка Jerry Heil, яка представить Україну на Євробаченні 2024 разом з Alyona Alyona, показала нові фото з Мальме, де вже наступного вівторка, 7 травня, стартує міжнародний пісенний конкурс.

Артистка розмістила серію знімків, на яких позувала в стильному образі. Jerry Heil постала в шовковій оверсайз-сорочці з чорною краваткою, ефектній прозорій спідниці та білих снікерсах. Образ співачки доповнив масивний металевий браслет із хрестом.

Відео дня

«В Мальмо кажуть, ми привезли літо з України. Ми привезли ще й українську душу — пісню. Дочекайтеся 7 травня!», — написала артистка.

Нагадаємо, представниці України Jerry Heil і Alyona Alyona виступлять у першому півфіналі 7 травня. Вони виконають свою конкурсну пісню Teresa & Maria.

Євробачення 2024: коли і де дивитися

68-й конкурс пісні Євробачення відбудеться в Мальме, Швеція, завдяки перемозі співачки Лорін із піснею Tattoo на конкурсі попереднього року.

Перший і другий півфінали відбудуться 7 і 9 травня, а фінал — 11 травня. Цього року в Євробаченні беруть участь представники 37 країн. З їхніми конкурсними піснями можна ознайомитися на NV.

Європейська мовна спілка проводитиме прямі трансляції півфіналів і фіналу без коментарів на своєму офіційному каналі в YouTube. NV проведе текстову трансляцію Євробачення 2024. Пряма трансляція півфіналів розпочнеться 7 і 9 травня о 22:00, тоді як гранд-фінал стартує 11 травня о 22:00.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі