Стрижка «kitty» (кошеня) — hair-тренд літа 2024, який затребуваний завдяки своїй пухкій обробці й укладанню, що не вимагає особливих зусиль. Це стрижка середньої довжини, що включає безліч шарів.

Читайте також: Нестаріюча крутість. Трендові образи з подвійним денімом, які легко повторити навесні та влітку

Цей образ чудово підходить для тих, хто перебуває на етапі відрощування боба. Стрижка адаптується до різної текстури, а це означає, що вона потребує мінімального укладання і не потребує особливого догляду. Стрижку «kitty» можна розглядати як різновид текстурованого подовженого бобу. Створення довших шарів і масивної рамки допоможе підкреслити вилиці. Багатошарова зачіска пасує для будь-якої текстури волосся і форми обличчя й це ідеальний образ для тих, хто віддає перевагу стрижці середньої довжини.

Відео дня

Стрижка «kitty» — це щось середнє між довгим бобом та стрижкою до плечей з довгими текстурованими шарами по всій довжині і чубчиком-шторкою, що обрамляє обличчя. На відміну від «вовчої стрижки», яка, по суті, являє собою кошлатий образ у стилі 1970-х (була у тренді у 2023), стрижка «kitty» дещо м’якша, із заокругленими шарами й легкою текстурою замість різких шарів і тупого чубчика. Проте ці два стилі схожі в плані забезпечення більшого об'єму, ніж рівні стрижки.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі