Співачка, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна в інтерв'ю блогеру Ніколасу Кармі розсекретила вартість свого повсякденного образу. Саніна стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?.

Блогер зустрів артистку на Подолі у Києві. Зараз Саніна гастролює Україною без учасників The Hardkiss. Це спеціальна акустична програма в камерних залах. Для прогулянки співачка обрала джинси українського бренду Bazhane за 3800 гривень, футболку за 20 євро та шкіряну куртку за 350 доларів.

Відео дня

Образ доповнили сумка від українського бренду VerbenA за 6500 гривень і кросівки Puma (артистка є амбасадоркою спортивного бренду). Окуляри Саніній подарувала бабуся. Блогер зробив комплемент артистці. «Ви шикарна дівчина», — сказав Карма.

instagram.com/nicolas_karma_official Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Раніше Юлія Саніна вразила образом від українських дизайнерів під час нагородження британською телевізійною премією в Лондоні.

Читайте також: У джазовому аранжуванні. Юлія Саніна вразила виконанням пісні Ігоря Поклада в авторському YouTube-проєкті Тіни Кароль Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі