Букмекери оновили прогноз щодо переможця Євробачення 2024 і представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil опинилися в трійці лідерів музичного конкурсу.

Читайте також: Рвана сукня, кольчуга, лати. Alyona Alyona і Jerry Heil розповіли про символізм своїх костюмів на Євробаченні 2024

Після другої репетиції на сцені в Мальме в Alyona Alyona і Jerry Heil зросли шанси на перемогу. Їхній видовищний номер підкорив європейську публіку. Як відомо, режисеркою-постановницею номера стала Таню Муіньо.

Відео дня

Українські артистки вже посідають не четверте місце в рейтингу букмекерів щодо переможця музичного конкурсу, а третє. Імовірність їхньої перемоги оцінюється в 14% (було 10%). Зараз Хорватія на першому місці, на другому — Швейцарія (була на першому), а замикає трійку Україна. Alyona Alyona і Jerry Heil зайняли місце представниці Італії Анджеліни Манго.

eurovisionworld.com/odds/eurovision Фото: eurovisionworld.com/odds/eurovision

Alyona Alyona і Jerry Heil виступлять у першому півфіналі Євробачення 2024. У міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2024 візьмуть участь 37 країн. Перший півфінал відбудеться 7 травня. У півфіналі візьмуть участь п’ятнадцять країн. Другий півфінал відбудеться 9 травня і в ньому виступлять шістнадцять країн. Фінал конкурсу відбудеться 11 травня за участю 26 країн: по 10 країн з кожного півфіналу, країни Великої п’ятірки (Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Італія та Франція) і країна-господиня — Швеція.

Читайте також: «Світ на її плечах». alyona alyona і Jerry Heil випустили відео Teresa&Maria — у ньому знялася Нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі