Щодо fashion-трендів, то, з одного боку, є максималісти, які вміло впроваджують трендові елементи у свій гардероб, а з іншого боку — мінімалісти, які дотримуються більш класичного підходу до одягу.

Читайте також: Для лаконічних повсякденних образів. Елегантні весняні речі, які будуть у тренді до кінця 2024

Мінімалізм ніколи не зникав повністю з подіумів. За останні кілька сезонів стало зрозуміло, що простота знову опинилася в центрі уваги, неабиякою мірою завдяки таким брендам, як The Row, Jil Sander, Gabriela Hearst та іншим, які виступають за мінімалізм. До того ж модниці все частіше хочуть інвестувати в речі, які витримують випробування часом. Монохром, елегантний крій і базові елементи стають будівельними блоками ідеального гардероба.

Відео дня

Оскільки екологічність стає дедалі актуальнішим питанням, модницям потрібні речі, які не вийдуть з моди, але водночас будуть досить універсальними, щоб носити в різні пори року. Крім того, мінімалізм більше не має нудного та нецікавого вигляду. Наприклад, вільний крій додає додаткового шику, а вибір нейтрального кольору, такого як темно-синій, світло-коричневий або чорний, гарантує, що він залишиться з вами на довгі роки. Це стосується костюмів зі штанами, джинсів. Сучасний мінімалізм — це не стільки модно, скільки стильно. Стиль поза часом, а тренди приходять і зникають. Цей раціоналізований підхід також передбачає створення невеликої універсальної колекції позачасових предметів першої потреби, які відображають ваш особистий стиль.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі