Під час пошуків зниклої дев’ятирічної українки Валерії в Саксонії в лісі знайшли тіло. За словами відділу поліції Хемніца, вони ще перевіряють, чи це зникла безвісти.

Про це повідомляє Berliner Zeitung.

Бездиханне тіло було знайдено поліцією близько 14:30 у лісі між районом Россвайн у Маліч і районом Дебельн у Гермсдорфі. Особа досі не встановлена. Негайний розтин також повинен уточнити причину смерті.

Відео дня

«Додаткові подробиці наразі не можуть бути надані через необхідну тривалу слідчу роботу», — продовжив орган влади. Поліція також оголосила у вівторок увечері, що розслідування на місці злочину та навколо нього, ймовірно, триватиме до ночі.

На 13:00 12 червня за місцевим часом (14:00 за Києвом) місцева поліція збирає пресконференцію, щоб оголосити про деталі.

Зазначається, що понад 400 поліцейських із Саксонії та Саксонії-Ангальт чергували у вівторок, повідомив речник поліції Анджей Ридзік.

Вранці 11 червня стало відомо, що у Саксонії вже тиждень не можуть знайти дев’ятирічну дівчинку з родини українських біженців. На думку батьків, її викрали.

9-річну Валерію шукають у місті Дебельн у Саксонії вже протягом тижня. У поліції поки що немає жодних зачіпок.

Редактор: Дар’я Харченко Читати далі