Автор: Анастасія Печенюк

З 9 травня передплатники Amazon Prime зможуть безплатно отримати Fallout 3: Game of the Year Edition через сервіс Prime Gaming.

Франшиза Fallout залишається є однією з найбільш обговорюваних тем у світі. Після успіху телевізійного шоу від Amazon, яке вийшло 10 квітня, мільйони геймерів повертаються або знову відкривають для себе серію ігор. На цьому тлі Amazon оголошує безплатну роздачу однієї з ігор серії — Fallout 3, повідомляє Prime Gaming у своєму блозі.

Відео дня

Fallout 3 буде доступна разом із усіма DLC, коли-небудь випущеними для цієї гри (Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta).

Нагадаємо, Fallout 3 була випущена Bethesda Game Studios у 2008 році і для багатьох геймерів стала точкою входу в легендарну постапокаліптичну серію RPG-ігор. Події Fallout 3 відбуваються у 2277 році, за 36 років після подій Fallout 2 й 200 років після ядерної катастрофи, якої зазнав світ. Гравець виступає в ролі жителя Сховища 101.

На тлі успіху серіалу від Amazon Fallout 3, як і Fallout Shelter, Fallout 4 та Fallout 76 спостерігали небувалий наплив гравців. Творці гри розповіли, що щоденна кількість гравців в іграх серії Fallout сягнула 5 мільйонів людей.

Читати далі