Відомий музичний продюсер Вадим Лисиця на проєкті Муз_Тренд також розповів, як оцінює український шоубізнес за останні два роки.

«Той підйом, який був у 2022 і на початку 2023-го, він вже зник, його немає. Більшість артистів зникли, тому що вони не зрозуміли головного, що системний підхід повинен бути. І щодо релізів, і періодів між ними. Всі думають, що TikTok всьому голова, але це неправда. Ми ще в горизонталі, але можливо, якщо далі так буде відбуватися, ми підемо знову на низ потроху. Тому що не вистачає ресурсів і грошей у шоубізнесі. Їх мало. Інституції, які повинні працювати на те, щоб артисти отримували кошти, вони не працюють. Наприклад авторські організації, які повинні виплачувати роялті», — говорить продюсер.

Відео дня

Лисиця зізнався, як оцінює творчість Тіни Кароль: «Вона дуже виросла з точки зору вокалу, вона почала брати манеру американських співачок, яка мені до речі дуже подобається. З іншого боку я взагалі не розумію матеріал, який вона обирає. Люди, для яких вона працює, вони не до кінця розуміють, що вона хотіла сказати цим, і це, на мій погляд, мінус. Але як співачка, професіонал, вона звичайно топ».

Читайте також: «Суперпрофесор трохи». Тіна Кароль розповіла про навчання сина у Великій Британії Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі