Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф’юрі прокоментував слова члена Зали слави боксу Баррі Макгігана про те, що британця чекає «неприємний сюрприз» в бою з Олександром Усиком через зайву самовпевненість.

«Не знаю, чим можна відповісти Баррі. Хіба що перемогти всіх найкращих бійців свого покоління, що, власне, Тайсон і зробив. І він це доведе ще раз 18 травня, коли поб'є Усика та зробить те, чого Баррі не зробив — переможе всіх найкращих зі свого покоління. Баррі ніколи не бився з Азумою Нельсоном, Баррі Майклом, відмовився від реваншу зі Стівом Крузом, хоч я намагався влаштувати всі ці бої. Отже, те, що зробив Тайсон, виділяє його серед свого покоління. Він готовий битися з усіма, він нікого не обманює», — сказав Воррен в інтерв'ю BoxNation.

Відео дня Читайте також: «Це смішно»: відомий промоутер натякнув, що Майка Тайсона вистачить на один раунд у поєдинку з ютубером Джейком Полом

Нагадаємо, що ірландський ексбоксер Баррі Макгіган володів титулами чемпіона світу за версією WBA та прямої напівлегкої ваги з 1985 по 1986 рік. На регіональному рівні він також володів титулами чемпіона Британії та Європи в напівлегкій вазі між 1983 і 1985 роками. З 2005 року він став членом Міжнародної зали боксерської слави.

Зазначимо, що 18 травня Олександр Усик проведе бій проти Тайсона Ф’юрі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Нещодавно стало відомо, хто в Україні покаже історичний поєдинок.

Раніше ми писали, що колишній чемпіон світу назвав однозначного фаворита в бою Усик — Ф’юрі.

Редактор: Олександр Волочан Читати далі