У п’ятницю, 7 червня, збірна України зіграє товариський матч проти Польщі у рамках підготовки до Євро-2024.

Читайте також: «У цьому збірна України програє». Володимир Шаран пояснив, яким буде матч проти Польщі для команди Реброва

Поєдинок відбудеться у Варшаві та розпочнеться о 21:45 за Києвом. NV проведе онлайн-трансляцію зустрічі.

Сергій Третьяк, друг Артема Мілевського, переконаний, що в матчі України та Польщі не буде багато голів. Його прогноз — тотал менше 2,5, про це він розповів журналіст NV Андрію Павлечку.

Відео дня

Нагадаємо, що перед поєдинком команди Реброва проти Німеччини Сергій Третьяк у своєму Telegram-каналі повідомив, що поставив на поразку збірної України 10 тисяч доларів. Однак німці підвели близького друга ексзірки головної команди країни.

— В якій атмосфері будете дивитися матч проти Польщі?

Матч проти Польщі плануємо дивитися з Артемом Мілевським на стрімі, Twitch-канал Timi1010. Будемо його коментувати і дивитися з нашою аудиторією. Це буде проходити у нас вдома.

— Які очікування від поєдинку? Цього разу є спокуса поставити шалену суму на матч?

У цьому поєдинку нашої збірної я чекаю більш відкриту і атакувальну гру. На цей раз я вже не буду лізти до перемог і пробувати прогнозувати переможця. Я взяв тотал менше 2,5.

— Захисники збірної України зараз спроможні намертво закрити Роберта Левандовського чи проблеми все ж будуть?

Як показала гра проти збірної Німеччини, в нас дуже сильна лінія захисту. Трубін, Матвієнко, Зінченко, Сваток, Конопля, всі бачили, як вони відчайдушно відбивалися проти німців. А про те, чи вони зможуть закрити Левандовського, я в цьому ніяк не сумніваюся. У Левандовського в цій грі нічого не вийде проти нашої збірної.

— Можливо, прогнозуєте точний рахунок цього матчу і авторів голів?

У цьому матчі я не чекаю багато голів. Моя ставка — тотал менше 2,5. Я думаю, що рахунок буде або 1:1, або 0:1 на користь нашої збірної. Чекаю гол від Михайла Мудрика, — сказав Третьяк.

Читайте також: «Бельгія якийсь фаворит? Я б не сказав»: ексзірка Динамо заявив, що збірна України вийде з першого місця до 1/8 фіналу ЧЄ-2024

Раніше Микита Каменюка оцінив велику різницю у вартості збірної України та Польщі.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі