Співачка Джамала в прямому ефірі Євробачення 2024 оголосила бали національного журі. Українське професійно журі віддало свої 12 балів Швейцарії — Nemo, які в підсумку стали переможцями конкурсу.

Читайте також: Україна — на третьому місці. Як пройшов фінал Євробачення 2024

Джамала, яка незабаром утретє стане мамою, в Stories показала, як оголосила бали національного журі в бомбосховищі. Переможниця Євробачення 2016 з’явилася в довгій сукні та накидці з пишними рукавами кольору «тіффані» від української дизайнерки Ельвіри Гасанової.

Відео дня

«Київ. Війна. Бомбосховище. Але маємо ретранслювати світу сміливість України. Ретранслювати світові те, що ми боремося і продовжуємо життя попри все. Вітаю Nemo з блискучою перемогою. І пишаюся нашими дівчатами», — написала Джамала.

Співачка висловилася про результат Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. «Спасибі Alyona Alyona, Jerry Heil, Таню Муіньо і команді за красиве 3 місце! Це був дуже напружений фінал Євробачення», — зазначила Джамала. Українські співачки виступали з піснею Teresa&Maria, яку вони присвятили силі українських жінок. Наприкінці свого виступу зі сцени Євробачення вони закликали до миру та свободи України.

instagram.com/jamalajaaa Фото: instagram.com/jamalajaaa instagram.com/jamalajaaa Фото: instagram.com/jamalajaaa instagram.com/jamalajaaa Фото: instagram.com/jamalajaaa instagram.com/jamalajaaa Фото: instagram.com/jamalajaaa instagram.com/jamalajaaa Фото: instagram.com/jamalajaaa Читайте також: Бали від телеглядачів і журі. Як голосували за Alyona Alyona і Jerry Heil у фіналі Євробачення 2024 Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі